De flesta kan nog föreställa sig vilken härlig känsla det måste vara när renoveringsprojektet närmar sig sitt slut och det är dags att fundera på själva inredningen. Det finns en hel del du kan göra för att framhäva varje rum på bästa sätt med alltifrån tapeter och affischer till gardiner och möbler. Läs mer här.

Inred med affischer

Posters och affischer i varierade format och storlekar har blivit en stor inredningstrend som lockar allt fler konsumenter. Det är kanske inte så konstigt eftersom det både är ett relativt enkelt och billigt knep som lyfter stilen i ett rum. Varför köpa dyra tavlor när du kan besöka Gallerix och hitta snygga posters och affischer med moderna motiv istället. Det är dessutom enkelt att mixa fritt och uppdatera med nya prints när andan faller på. Du kan välja att placera dem i grupp och till exempel färgkoordinera med vackra gardiner för att få till den rätta känslan i rummet. Det går lika bra att rama in ett favoritmotiv som får stå ovanpå bokhyllan i tv-rummet. Med affischer kan du nämligen göra precis som du vill.

Flexibilitet och inspiration

Du kan beställa enorma affischer som du kan rama in och luta mot väggen. Knepet påminner om en fototapet, men utan att du behöver tapetsera. Flexibiliteten gör att du kan flytta runt motiven och placera dem där du vill. Gallerix har gott om inspirerande kategorier som till exempel vintage och grafiskt. Här kan du verkligen leka med färger och former och låta dina affischer matcha tapeterna. Du kan också inreda rum där man vanligtvis inte förväntar sig att hitta posters. Badrummet är ett ypperligt exempel på ett underutnyttjat utrymme där väggarna verkligen behöver en färgklick.

Genomgående tema

För att binda ihop det nyrenoverade husets olika rum och skapa en känsla av genomtänkt design kan du till exempel använda samma typ av motiv. Med naturmotiv från Gallerix kan en du skapa en lugn och harmonisk stämning i varje rum samtidigt som det genomgående temat hänger ihop. I badrummet kan havet med stränder, snäckor och vass bidra till en finstämd inredning. Skymningsljuset genom träden i skogen passar riktigt bra i sovrummet där du helst vill kunna drömma dig bort med lugna och varma färgtoner. I köket passar till exempel affischer med vackra blommor, antingen i färg eller svartvitt. I tv-rummet kan du satsa på fantastiska prints av himlen med stora vackra moln eller motiv som följer årstiderna. Vinter är en årstid som gör sig utmärkt på bild med snötäckta landskap och iskristaller.

Mixa och matcha

Oavsett vilka färgskalor och motiv du väljer att inreda ditt nyrenoverade hus med har du allt att vinna på att köpa affischer. Eftersom du kan mixa och matcha precis hur du vill kan du alltid hitta något som passar med möbler, tapeter, belysning och mattor. Använd inredningsmagasin för att boosta både kreativitet och inspiration. Det finns inget snyggare än en inredning som speglar personligheten hos de som bor i huset. Var därför inte rädd för att ta i från tårna.