Det är inte bara hus och privata villor som behöver sig ett ansiktslyft då och då. Även ett kontor kan behöva en uppfräschning om ni sitter i en äldre byggnad. Vad passar då inte bättre än att gå all in och även kolla i ert CRM-system om det funkar – om ni överhuvudtaget har ett CRM-system. En bra början är att kika på Lime technologies som erbjuder alla möjliga funktioner för det lilla och stora företaget.

Hitta ett bra CRM-system för just ditt företag

Att hitta ett passande CRM-system är nyckeln till en bra intern organisation och även en bättre kunddialog. CRM-system som Lime technologies underlättar för alla parter och kan även synkas med övriga system ni har såsom lönesystem och annan administration. När system som Lime technologies kan synkas sparar ni alla tid, tid som ni kan lägga på viktigare saker.

Varför renovera kontoret?

En arbetsplats ska vara trivsam eftersom vi tillbringar större delen av våra vardagar där. Förutom hövliga kollegor så ska det även vara trevlig arbetsmiljö. Om det finns fuktskador, dålig ventilation eller sprickor i tak och väggar så kanske det inte känns lika kul att gå till jobbet varje dag. Tänk på dina medarbetares bästa genom att renovera kontoret och hela arbetsplatsen när det är dags.

Välj en bra renoveringsfirma

När du renoverar huset kan du med fördel göra mycket själv. Men om det gäller en kontorsrenovering måste du med största sannolikhet anlita en byggfirma som gör jobbet på ett riktigt professionellt sätt. Här gäller det dock att hitta en firma som kan anpassa sig efter era tider och önskemål. Kanske det kan vara bäst att låta renovera kontoret under jul- eller sommarsemestern när i stort sett ingen arbetar där. Kan ni kanske hitta en tillfällig arbetsplats för att undvika att vara på plats när det bankas och snickras och vattnet stängs av?

Ibland kan ni behöva göra annat än att renovera ett kontor, nämligen inreda det på ett helt nytt sätt för att få in lite frisk energi och nytänk i lokalerna. Ni kommer att bli förvånade hur mycket nya tapeter eller nya dekorationer gör för en arbetsplats. Försök hitta en firma som hjälper er att hitta den röda tråden i inredningen och gör något av det hela som speglar er och er arbetsplats på det bästa sättet.

När inredningen eller de nya lokalerna är klara är det dags att se över det digitala. Se till att skaffa nya datorer och lägg in ett riktigt bra CRM-system som Lime technologies.